Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΡΙΤ Προκήρυξη για πρόσληψη 132 δημοσιογράφων και 224 ατόμων με καλλιτεχνικές ειδικότητες

Ανακοινώθηκε η νέα προκήρυξη για 356 θέσεις εργασίας στη Νέριτ. Ακόμα η ΝΕΡΙΤ προσκαλεί παραγωγούς και δημιουργούς για να επιλέξει το πρόγραμμα του υπόλοιπου έτους!
Όποιος έχει ιδέες και προτάσεις μπορεί να στείλει μέχρι τις 27 του Ιανουαρίου. Γι περισσότερα δείτε την ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ 

Για τις θέσεις εργασίας έχουμε πάλι την ανάγκη για ένα πτυχίο πληροφορικής μορφής ECDL. Στην προκύρηξη όλων των θέσεων εργασίας η πιστοποιημένη γνώση Word, Excel, Internet είναι απαραίτητη. Μάλιστα περισσότερα μόρια θα αποκτήσει κάποιος αν έχει κατακτήσει και πιστοποίηση μορφής ECDL, MOS, ICBU στο Power Point και την Access.

το νέο σήμα της νεριτ 

Για περισσότερες πληροφορίες για την απόκτηση πιστοποίησης ECDL, ή μορφής ECDL όπως MOS, ICBU, IC3 κα σε σύντομο χρόνο  δείτε προηγούμενες αναρτήσεις μας

ή καλέστε στο 210 5785645

Τα σεμινάρια για ECDL, MOS, ICBU, ξέκινάνε άμεσα και σας δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για το δημόσιο.

Για απόκτηση πτυχείου αγγλικών για το ελληνικό δημόσιο δείτε το Bullats. Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη απο το Ελληνικό δημόσιο με την υποστήριξη του Cambridge χωρίς προφορικά και έκθεση.


1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή ο καμεραμάν πρέπει να ξέρει world ,excel παρά ένα πτυχείο ή άδεια ασκησης επαγγέλματος καμαρεμάν, μάλον για γραματείς απο την Καλαλμάτα ψάχνουν και όχι για καμεραμάν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Website counter