Σχολική Μελέτη Δημοτικού Γυμνασίου

Σχολική Μελέτη
Απογειώστε τις επιδόσεις του παιδιού σας στο σχολείο!

Για δημοτικό δείτε   εδώ
Για το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα Summer School δείτε εδώ.
Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια των εξελίξεων και των αναγκών στην εκπαίδευση των παιδιών, το κέντρο μας έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει καθημερινά τη μελέτη τους στα μαθήματα του σχολείου. Ο συνηθέστερος ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια ενός μαθητή είναι η ανεπαρκής και αποσπασματική μελέτη στο σπίτι. Οι γονείς, ιδίως οι εργαζόμενοι, επιθυμούν αλλά δεν έχουν το χρόνο ή τις γνώσεις να βοηθήσουν.


Στο Κέντρο Σχολικής Μελέτης οι μαθητές:

Προετοιμάζονται στα μαθήματα της επόμενης ημέρας με την καθοδήγηση ειδικευμένου προσωπικού.

Αξιοποιούν σωστά το χρόνο τους, γιατί μελετούν απερίσπαστα, συστηματικά και αποδοτικά.

Απαλλάσσονται από το άγχος των διαγωνισμάτων και των εξετάσεων μέσω της έγκαιρης μελέτης κι επανάληψης.

Μαθαίνουν να μελετούν μόνοι τους, να στηρίζονται στις δυνάμεις τους και να αναπτύσσουν κριτικό τρόπο σκέψης και έκφρασης.

Χρησιμοποιούν Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για να εμπεδώσουν τα γλωσσικά και πρακτικά προβλήματα σε κάθε μάθημα του σχολείου.

Ακόμα γίνεται καθημερινή ενημέρωση του γονέα, αναλυτική έκθεση απόδοσης του μαθητή (και σε ηλεκτρονική μορφή) και υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.Ξεκινήστε σήμερα !!!
Μελέτη για Δημοτικό και για Γυμνάσιο


Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά 2:30 με 6:30 . Η σχολική μελέτη δεν σταματά τις ημέρες που τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω απεργίας, εκδρομής ή κατάληψης με αποτέλεσμα να υπάρχει χρόνος για να καλύψουμε και κενά προηγούμενων χρόνων. Η καθημερινή σταθερή μελέτη βοηθά το παιδί να αποκτήσει συνέπεια και σύστημα στο διάβασμα του.


 
 
 
Δηλώστε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία μας και ενημερωθείτε για την έναρξη των μαθημάτων.
 
 


Καλοκαιρινό πρόγραμμα Μελέτης
ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Αγαπητοί Γονείς

Το πρόγραμμα του κέντρου μας το φετινό καλοκαίρι για τους μαθητές του δημοτικού περιλαμβάνει καθημερινή 2ωρη μελέτη , που έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα μαθήματα της φετινής τάξης και να τους προετοιμάσει στα μαθήματα της επόμενης τάξης έως και 3 μήνες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές θα μπορούν να κάνουν επανάληψη στη σχολική ύλη με τη χρήση ευχάριστου έντυπου και ψηφιακού υλικού, ώστε να σιγουρέψουν τις γνώσεις του και να γίνει πιο εύκολη η μετάβαση στην επόμενη χρονιά.

Το πρόγραμμα μας είναι ευέλικτο και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας , καθώς οι μαθητές έχουν την ευκαιρία 5ωρης καθημερινής απασχόλησης, συνδυάζοντας τη Μελέτη και την εκπαίδευση στους Η/Υ με το πρόγραμμα Computer Camp.

Οι ώρες λειτουργίας του καλοκαιρινού προγράμματος είναι οι εξής:

ΜΕΛΕΤΗ: 10-12μμ και 16:00-18:00

ΜΕΛΕΤΗ και Computer Camp

10:00-15:00

Τα μαθήματα ξεκινούν 20 Ιουνίου 2011 και σταματούν 15 Ιουλίου 2011

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας και ζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε τάξη.ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Αγαπητοί Γονείς

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για του μαθητές του Γυμνασίου περιλαμβάνει 2ωρη μελέτη καθημερινά, όπου οι μαθητές θα μπορούν να προετοιμαστούν:

Στην ύλη της Α΄Γυμνασίου , όπου θα γίνει εισαγωγή στο εντελώς νέο μάθημα των
αρχαίων ελληνικών, εκπαίδευση στις βασικές έννοιες των Μαθηματικών και ενίσχυση των ελλείψεων από προηγούμενες τάξεις στα βασικά μαθήματα.

Στην ύλη της Β΄και Γ΄ Γυμνασίου θα γίνει επανάληψη όλης της ύλης των αρχαίων ελληνικών ώστε να γίνουν κατανοητά γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα και προετοιμασία στην ύλη των Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας.

Το κέντρο μας δίνει επίσης την ευκαιρία στους μαθητές Γυμνασίου να παρακολουθήσουν το καθημερινό 4ωρο και συγχρόνως ευέλικτο πρόγραμμα Summer Job, που προϋποθέτει τη διάθεση του παιδιού για δουλειά και την αγάπη του για τους υπολογιστές.

Το πρόγραμμα αυτό ξεκινάει στις 20 Ιουνίου και ολοκληρώνεται 15 Ιουλίου

Οι ώρες του προγράμματος είναι:

Μελέτη καθημερινά: 12:00-14:00

SummerJob καθημερινά 14:00-18:00

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας
και ζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε τάξη.

Website counter