Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε - Λίγα λόγια για εμάς


Δέκα χρόνια στην εκπαίδευση σε μικρούς και μεγάλους στους υπολογιστές και  τέσσερα στη  μελέτη. Ξεκινήσαμε με την αλυσίδα Technokids Technoplus και τώρα συνεχίζουμε ως SafePC Education την εκπαίδευση σε μικρούς και μεγάλου

Ιδιαίτερα για οικογένειες ερχόμαστε να καλύψουμε το κενό που υπάρχει στην ασφάλεια του ανηλίκου χρήστη υπολογιστή και διαδικτύου. Μπορούμε να δώσουμε λύση σε θέματα όπως τη διάρκεια χρήσης που κάνει το παιδί αλλά και να περιορίσουμε την πρόσβαση σε κακόβουλες ιστοσελίδες. Τέλος μπορούμε να ενημερώσουμε - εκπαιδεύσουμε γονείς και παιδιά για το πως να διαχειρίζονται τους κινδύνους του διαδικτύου Είμαστε εξεταστικό κέντρο για εξετάσεις ECDL, Infotest, MOS, , IC3, ICT.
Κάνουμε πρωτοποριακά προγράμματα για τα παιδιά όπως η Ρομποτική (προγραμματισμός), το SummerJOB, κ.α με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να εκμεταλλευτούν δημιουργικά τους υπολογιστές από μικρή ηλικία.

Καλέστε μας για θέματα όπως η εκπαίδευση σας ή του παιδιού σας. Για εταιρικά επαγγελματικά σεμινάρια Καλέστε μας για θέματα ασφάλειας υπολογιστή, τεχνική υποστήριξη, για καλοκαιρινά ή χειμερινά προγράμματα 

Υπεύθυνος Κέντρου
Σαμπατάς Νίκος

Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός και έχει κάνει μεταπτυχιακά σε Advanced Robotics στο Manchester της Αγγλίας. Ασχολήθηκε με Virtual Reality στο Πανεπιστήμιο και με ανάπτυξη software(JAVA) επαγγελματικά.

Ασχολήθηκε με την εκπαίδευση πληροφορικής το 2002 και απο τότε είναι υπεύθυνος εκπαιδευτικού κέντρου πληροφορικής. Το 2010 δημιουργησε το SafePc Education. 'Eναν πολυχώρο οπου τα παιδια κάνουν μελέτη για το σχολείο με χρήση υπολογιστή, μαθαίνουν πληροφορική, συμμετέχουν σε πρακτικά καλοκαιρινα προγράμματα "Summer Job" οπου τα παιδιά μαθαίνουν το εργασιακό περιβάλλον.

Κάνει ομιλίες σε σχολεία για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο σε μικρούς και μεγάλους, ακόμα συμετέχει σε εκδηλώσεις φοιτητών (Fitisi 2010,2011) ως ομιλητής για διαφορα τεχολογικά θέματα όπως Ίντερνετ Μαρκετινγ, Web Design, και ακόμα Εύρεση Εργασίας, Πρακτική εργασία για Φοιτητές


Υπεύθυνη Μελέτης
Μαρία Λουκοπούλου

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Παν. Κρήτης. Έχει κάνει την πρακτική της στο Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου με μελέτες σε περιπτώσεις αυτισμού. Η προπτυχιακή εργασία της αφορούσε την ψυχολογία κατά την περίοδο της εφηβείας και τις μαθησιακές δυσκολίες.


Καθηγητές
Απόστολος Μαρούδας
Κάτοχος διπλώματος σε Ειδικές Εφαρμογές με Πολυμέσα. Είναι απόφοιτος σεμιναρίων Technoplus και έχει πιστοποιημένες γνώσεις πληροφορικής κατά MOS. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής και κατέχει τον τίτλο Master Microsoft Instructor (MMI).


Κωνσταντίνος Παργανάς
Υπεύθυνος προγράμματος Αγγλικών του SafePC Education. 
Κατέχει τον τίτλο Master Microsoft Instructor (MMI). Διδάσκει και αναλαμβάνει εργασίες στο στατιστικό πρόγραμμα SPSS. Εκπαίδευσε με επτυχία τον πρωταθλητή Ελλάδας στο Excel 2011 στην κατηγορία φοιτητές. Υπεύθυνη ύλης παιδικού προγράμματος του SafePC Education. Αγλαΐα Κουσινιώρη


Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών- Τμήμα Πληροφορικής με κατεύθυνση Πληροφοριακά Συστήματα και Ασφάλεια, Συστήματα και Δίκτυα Η/Υ με βαθμό πτυχίου 6,43. Κάτοχος μεταπτυχιακού απο το Πανεπιστήμιο Πειραιά- Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακά Συστήματα με κατεύθυνση τα Δικτυοκεντρικά Συστήματα. Παραδίδει μαθήματα Η/Υ σε παιδειά και ενήλικες.

Κωνσταντίνα Λεβέντη


Υπεύθυνη του προγραμματισμου του SafePC Education
Διδάσκει την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον σε παιδιά απο τρίτη Γυμνασίου.Καλαντζής Παναγιώτης 
Υπεύθυνος προγράμματος Autocad για το SafePC Education.Πτυχιούχος Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας.
Παραδίδει μαθήματα PHOTOSHOP, I-DEAS, AUTOCAD, PRO-ENG., 3D-STUDIO MAX, RHINOCEROS σε ενήλικες.


Βάσια Κωνσταντοπούλου


Υπεύθυνη για τις θετικές επιστήμες στο πρόγραμμα της μελέτης.


Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών- Τμήμα Στατιστικής. Κατοχος πτυχίου πληροφορικής MOS σε επίπεδο Expert. Παραδίδει μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου.Σίσσυ Ρουμελιώτου

Φιλόλογος


Τηλ 2109851172-4
Website counter