Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EXCEL


Ο Πρωταθλητής μας Μιχάλης Κόσσυβας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο LAS VEGAS!!
Ο Μιχάλης Κόσσυβας παραλαμβάνει το βραβείο του από τον υπεύθυνο SafePC Education Νίκο Σαμπατά.






Ξεκίνησε στη σχολή μας την περσινή χρονιά ακολουθώντας τα χνάρια του μικρότερου αδελφού του Αλέξανδρου. Ο Μιχάλης ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση στο Office και πήρε την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist. Κατάφερε να αριστεύσει στο Excel και έκανε την πρώτη του προσπάθεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2011.

Φέτος ήρθε να κυνηγήσει την πρωτιά με οδηγό την εμπειρία από το περσινό πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε να αριστεύσει στους προκριματικούς όμως η βαθμολογία του ήταν αρκετά καλή για να προκριθεί για δεύτερη φορά στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ο Μιχάλης κατάφερε να «διαβάσει» καλά τα  λάθη που έκανε στον προκριματικό, να διορθώσει τα λάθη του και να προετοιμαστεί άριστα για τη «μάχη» του τελικού.

Στη δεύτερη συμμετοχή του ασχολήθηκε και με λεπτομέρειες όπως η ανάλυση οθόνης και η  ταχύτητα ποντικιού για να βελτιώσει τους χρόνους του μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη!
Τέλος κατάφερε να είναι ψύχραιμος την ώρα της εξέτασης και να παραλείψει ερώτηση που δεν ήταν σίγουρος για το τέλος!!! (δεν το κάνεις εύκολα υπό πίεση χρόνου - μπορεί να κοστίσει το ταξίδι…).


Δείτε όλη την ομάδα μας εδώ.

2 σχόλια:

Website counter