Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Technokids


   Τα Technokids ιδρύθηκαν με αποστολή να συνδυάσουν την τεχνολογία και την εκπαίδευση, προκειμένου να εφοδιάσουν τα παιδιά και τους ενήλικες με εκείνα τα προσόντα που θα τους προετοιμάσουν καλύτερα για το μέλλον. Τα Technokids TechnoPlus προσφέρουν υπηρεσίες σε ενήλικες και παιδιά 4-16 ετών


   Σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται, ο ρόλος της εκπαίδευσης αποτελεί καθοριστικό παράγοντα. Οι μαθητές που ξεκινούν το σχολείο, θα πρέπει να προετοιμαστούν για έναν πολύ διαφορετικό ψηφιακό κόσμο, όπου η χρήση υπολογιστών θα είναι απαραίτητη στην εκπαίδευση, στην εργασία και σε όλους τους τομείς της προσωπικής ζωής.
  
 Οι γνώσεις που αποκτούν οι μαθητές των Technokids, αποτελούν απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψουν στο σχολείο, για την επαγγελματική τους εξέλιξη και την ομαλή ένταξή τους στην σύγχρονη κοινωνία.

   Τα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχουμε, διαμορφωμένα από παιδοψυχολόγους και εκπαιδευτικούς στην πληροφορική, μαθαίνουν στα παιδιά να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές ως εργαλεία μάθησης, διασκέδασης και ενημέρωσης. Τα παιδιά εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους, ζητούν να μάθουν περισσότερα, αναζητούν πληροφορίες κάνοντας έρευνα, κατανοούν τις λειτουργίες και τις γνώσεις που τους προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και μαθαίνουν να την χρησιμοποιούν με τον καλύτερο τρόπο για το σήμερα και για το αύριο.


Για πληροφορίες σχετικά με το Technoplus δείτε εδώ: TECHNOPLUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter