Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Προκήρυξη Λιμενικού Σώματος 2013

Προκήρυξη Λιμενικού Σώματος 2013



Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αναμένεται να εκδώσει σε λίγες μέρες  την Προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος για το 2013 με σκοπό να προσλάβει σημαντικό αριθμό ανδρών και γυναικών για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του.
Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει από:

- Πτυχιούχους Πανεπιστημιακών Σχολών,
- Διπλωματούχους Ανωτάτων Πολυτεχνικών Σχολών και
- Διπλωματούχους Πλοίαρχους και Μηχανικούς Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

Στα πρότυπα των προκηρύξεων που είχαν εκδοθεί και παλιότερα έτσι και σε αυτή του 2013 (δες Προκήρυξη Λιμενικού Σώματος 2011) αναμένεται να μην ανακοινωθεί μόνο μια προκήρυξη αλλά μια σειρά  από προκηρύξεις που θα καλύπτουν διάφορες βαθμίδες του Λιμενικού Σώματος όπως:
Δόκιμοι Λιμενοφύλακες Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 
Δόκιμοι Υπαξιωματικοί Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 
Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.





Σημαντική και κοινή προϋπόθεση για την υποβολή υποψηφιότητας, , για τη συμμετοχή σας σε όλες τις προκηρύξεις του λιμενικού σώματος 2013, αποτελεί η πιστοποιημένη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών (πιστοποίηση πληροφορικής ή πιστοποίηση τύπου ECDL) καθώς και η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών. 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις εξετάσεις για την πιστοποίηση πληροφορικής, μερικές εξετάσεις που μπορείτε να δώσετε που πληρούν τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή στην φετινή Προκύρηξη του Λιμενικού σώματος είναι ECDL, MOS, ICBU, IC3, ICT είναι. (Όλα αναγνωρισμένα από ΟΕΕΚ  MOS και ICBU είναι της εταιρίας INFOTEST, το ECDL του Οργανισμού PEOPLECERT).

Αναλυτικά, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά να υποβάλλουν υποχρεωτικά και πιστοποίηση πληροφορικής από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στις παρακάτω ενότητες:
Επεξεργασία Κειμένου (Microsoft Word)
Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel)
Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer, Outlook, Outlook Express κτλ)

Όλα τα πτυχία έχουν επίσημη διάρκεια τρία (3) Χρόνια.  Αυτό σημαίνει, ότι όσοι έχετε πτυχίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για την φετινή προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος 2013 ενώ όσοι θέλετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τις επόμενες προκηρύξεις. 

Μεγάλο ποσοστό επιτυχίας είχε το κέντρο μας στον προηγούμενο διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος το 2011.  Όλοι οι μαθητές μας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις και πήραν πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το ελληνικό δημόσιο.


Δείτε πως μπορείτε να καλύψετε τις απαιτήσεις της προκυρηξης λιμενικού για αγγλικά και πληροφορική εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!! Με την κατάλληλα προετοιμασία, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε την πιστοποίηση ακόμα και σε 10 ημέρες!! Το κέντρο μας διαθέτει εξειδικευμένους  καθηγητές που διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να εντοπίζουν και να αναλύουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε υποψήφιου, ενώ είναι ένα αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο που διοργανώσει συχνά εξετάσεις ώστε ο υποψήφιος να μην περιμένει αρκετό καιρό μέχρι να μπορέσει να πιστοποιήσει τις γνώσεις που έχει αποκτήσει.

Παρακολουθείτε τακτικά τη σελίδα μας ώστε να ενημερωθείτε με αναλυτικές πληροφορίες για την επερχόμενη προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος 2013, αμέσως μόλις ανακοινωθεί.

Καλή Επιτυχία σε όλους!!!

Δείτε εδώ το Κόστος ECDL και άλλων πιστοποιήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter