Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Franchise Technokids

FRANCHISE TECHNOKIDS

Αν ενδιαφέρεστε για νεο κέντρο πατήστε εδώ
Αν ενδιαφέρεστε για κέντρο που ήδη λειτουργεί πατήστε έδω
(Τηλ. 210 5785645 ΔΕΥ -ΠΑΡ 2-6)


Σύντομο Ιστορικό


Τα Technokids ιδρύθηκαν το 1993 από τον Scott Gerard, με αποστολή να συνδυάσουν την τεχνολογία και την εκπαίδευση, προκειμένου να εφοδιάσουν τα παιδιά και τους ενήλικες με εκείνα τα προσόντα που θα τους προετοιμάσουν καλύτερα για το μέλλον. Τα Technokids αποτελούν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εκμάθησης υπολογιστών με παρουσία σε 29 χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.
“Τα Technokids διδάσκουν
τις δυνατότητες του αύριο...σήμερα!”


Τα
Technokids και η ιδεολογία τους

Σαν μέλος της ομάδας των
Technokids σας δίνεται η ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε στον κόσμο των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με την δυνατότητα του να διοικείτε την δική σας επιχείρηση . Ο στόχος μας είναι να διδάξουμε σωστά την χρήση των Η/Υ στους καθηγητές, τα παιδιά και τους ενήλικες εφοδιάζοντάς τους με τα τεχνολογικά εφόδια, που θα τους επιτρέψουν να μπουν δυναμικά στον χώρο του παγκόσμιου ανταγωνισμού. Τα προγράμματά μας αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών, την δημιουργικότητά τους και εξασκούν τις δυνατότητές τους στην ανάγνωση, την αριθμητική, την γραφή και την επίλυση προβλημάτων βοηθώντας τα στην κοινωνικοποίησή τους.

Στα
Technokids αναγνωρίζουμε αυτήν την ανάγκη και δεσμευόμαστε με την υπόσχεση να προσφέρουμε στους δικαιοδόχους μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να προσφέρουν κι εκείνοι στους μαθητές τους το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης.

Πιστεύουμε πως τα
Technokids θα παίξουν ένα μοναδικό και σημαντικό ρόλο στα χρόνια που θα ακολουθήσουν και δεσμευόμαστε να καινοτομούμε συνεχώς δημιουργώντας τα καλύτερα προγράμματα εκμάθησης στον κόσμο.
“Μια επένδυση στα Technokids δεν είναι μόνο μια επιχειρηματική ευκαιρία, αλλά μια επένδυση στο μέλλον. Γίνετε κι εσείς κομμάτι του μέλλοντος συμμετέχοντας στα Technokids!”


MORE INFO ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter