Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ADOBE ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ADOBE CERTIFIED ASSOCIATE


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ADOBE
ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ADOBE CERTIFIED ASSOCIATE


Βασισμeνα στο Eπισημο Εκπαιδευτικο Προγραμμα της Adobe





Web Design

Ο κύκλος σπουδών
 Web Design είναι ένα σεμινάριο με το οποίο θα αναπτύξετε δεξιότητες στην κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας τις web εφαρμογές της Adobe.
Θα χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά τα
Dreamweaver, Fireworks και Flash για να δημιουργήσετε δύο ολοκληρωμένα έργα-projects.
Θα αναπτύξετε σημαντικές δεξιότητες ψηφιακής επικοινωνίας: τεχνικές σωστού σχεδιασμού, ικανότητες
project management και χρήση των web τεχνολογιών. 

Visual Design

To σεμινάριο Visual Design είναι ένα project-based σεμινάριο με το οποίο θα αναπτύξετε δεξιότητες σε design και print production χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές DTP της Adobe.
Το σεμινάριο
 αποτελείται από πραγματικές εργασίες (business cases) που θα πρέπει να ολοκληρώσετε χρησιμοποιώντας τα Photoshop, Illustrator, Indesign και Acrobat έτσι ώστε στο τέλος να δημιουργήσετε ένα αξιόλογο portfolio. Θα αναπτύξετε δεξιότητες σωστού σχεδιασμoύ, project management και print production.
Digital Video

Το
Digital Video, είναι ένα πρωτοποριακό σεμινάριο γιατί ο εκπαιδευόμενος περνά μεσα από όλες τις διαδικασίες παραγωγής και ψηφιακής επεξεργασίας βίντεο και ήχου. Θα αν απτύξετε δεξιότητες σε storytelling, capturing και editing video και audio και finalizing περιεχομένου για DVD ή για το Web.
Θα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό τις εφαρμογές
  Premier, After Effects, Encore και Soundbooth για να πραγματοποιήσετε projects όπως Action events, News stories, Commercials και Mini-documentaries.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter