Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

eclass | 4 ώρες Δωρεάν εκπαίδευση εκπαιδευτικών


Άλλα σεμινάρια e-bay - joomla - Technobusiness - eclass


Εάν νιώθετε ότι έχετε μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τους μαθητές σας στη χρήση του υπολογιστή και των τεχνολογικών μέσων τότε το σεμινάριο eClass θα σας λύσει τα χέρια. Θα γίνετε expert στην αναζήτηση πληροφοριών και το πιο σημαντικό θα μάθετε να χρησιμοποιείτε εργαλεία που σας βοηθούν στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού.


Ένας διαδραστικός πίνακας από μόνος του μπορεί να είναι εντυπωσιακός αλλά στην πραγματικότητα αυτό που θα προβληθεί στον πίνακα είναι αυτό που θα παρακινήσει τους μαθητές να συμμετέχουν και να γίνεται το μάθημα ζωντανό. Θα μάθετε να δημιουργείτε διαδραστικά τεστ πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης με εικόνες και ήχους και να τα βλέπουν οι μαθητές σας από το internet. Θα δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε on line ή εκτυπώσιμα σταυρόλεξα ή ακροστιχίδες, πώς να βρίσκετε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά ένα πρόγραμμα δημιουργίας εκπαιδευτικού υλικού και πώς να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα το δικό σας web site και blog στο οποίο μπορείτε να αναρτήσετε τα διαδραστικά τεστ που θα δημιουργήσετε.

Μετά από το σεμινάριο eClass η τάξη σας δε θα είναι ποτέ η ίδια. Οι μαθητές σας θα εντυπωσιάζονται με τα διαδραστικά τεστ και παιχνίδια που θα τους παρουσιάζετε και έτσι θα τους αποδείξετε ότι υπάρχει και η δημιουργική πλευρά του διαδικτύου και των υπολογιστών.

Το σεμινάριο “eClassαπευθύνεται σε:

  • Δάσκαλους – Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
  •  Εισηγητές σεμιναρίων πληροφορικής
  • Εκπαιδευτές που επιθυμούν να δημιουργήσουν εκπαιδευτικό e-υλικό

 Προαπαιτούμενες γνώσεις για να συμμετέχετε στο σεμινάριο:
  • ♦ Γνώση Windows και διαχείρισης αρχείων
  • ♦ Γνώση Internet Explorer
  • ♦ Βασική Γνώση Word


 Κόστος σεμιναρίου: ΔΩΡΕΑΝ
 Διάρκεια: 4 ώρες
 Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:
Παρασκευή 5/11 και Δευτέρα 8/11       
Δευτέρα 8/11 και Τετάρτη 10/11           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter