Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ecdl για την Ερτ τη δημοτική αστυνομία και το Λιμενικό!!! Πάρτο χτες !

Πιστοποίηση πληροφορικής (ECDL, ICBU, κα ) για το Δημόσιο

Αρκετοί πολίτες έχουν βρεθεί το τελευταίο εξάμηνο να "τρέχουν" για πιστοποίηση...



Προκήρυξη για το Λιμενικό
Προκήρυξη για την ΕΡΤ 
Προκήρυξη για ΕΛΤΑ
Μετακινήσεις  Δημοτικών Αστυνομικών
Μετατάξεις Δημοσίου
Προσλήψεις Ο.Α.Ε.Δ.

Από όλες αυτές τις κατηγορίες παρουσιάζονται πολίτες στους χώρους μας με την ανάγκη της άμεσης πιστοποίησης. Μη έχοντας γνώση για τον τρόπο και τη διαδικασία απόκτησης πιστοποίησης πληροφορικής, η αγωνία τους πολλαπλασιάζεται.

Αν παράλληλα χρειάζονται και πιστοποίηση στα αγγλικά τότε η προσπάθεια τους, φαίνεται να έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Ας τα εξηγήσουμε άλλη μια φορά λοιπόν
Πιστοποίηση πληροφορικής για προκήρυξη της Ερτ ή του λιμενικού ή ελτά ή για μετάταξη είναι εύκολο να αποκτήσει κάποιος με βασικές γνώσεις υπολογιστή μέσα σε μία εβδομάδα. Ακόμα και χωρίς βασικές γνώσεις αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για εντατικά μαθήματα ο χρόνος απόκτησης των πτυχίων δε χρειάζεται να ξεπεράσει τις 15 μέρες.

Πιστοποίηση Αγγλικών για προκήρυξη της Ερτ ή του λιμενικού ή ελτά ή για μετάταξη είναι εύκολο να αποκτήσει κάποιος με βασικές γνώσεις μέσα σε ένα μήνα. (εξετάσεις στην Αθήνα μια φορά το μήνα) χωρίς να χρειάζεται να εξεταστεί σε προφορικά και έκθεση!!! Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν οι βασικές γνώσεις ο χρόνος φτάνει στους 3 μήνες. Δείτε το πρόγραμμα Bulats.

Αν δεν έχετε πληροφόρηση για τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα και οι εξετάσεις, επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας και ενημερωθείτε για τα βασικά βήματα απόκτησης πιστοποίησης ECDL, ICBU κλπ, αλλά και πιστοποίησης αγγλικών με το σύστημα Bulats (από το πανεπιστήμιο του Cambridge).

Τηλεφωνική επικοινωνία 210 5785645
Στείλτε τις απορίες σας με ένα mail: info@safepc.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter