Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Προκήρυξη Ερτ 2013 Νεριτ ΔΤ Πληροφορική

Προκήρυξη ερτ 2013

προκήρυξη_ερτ_ert_ecdl_vasikes_enotites_safepc_education_peristeri


Πλησιάζει η ώρα της τελικής προκήρυξης για τη νέα Δημόσια τηλεόραση και οι υποψήφιοι θα χρειαστεί να έχουν πιστοποιημένες γνώσεις και στην πληροφορική.

Σύμφωνα πάντα με την προηγούμενη προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στις 2 Αυγούστου 2013 για τους υποψήφιους εργαζόμενους της Νέας ΕΡΤ, η πληροφορική παρουσιάζεται στην υπό-κατηγορία Β2.
Ζητήθηκαν και οι πέντε εφαρμογές του Office στην προκήρυξη της ερτ και επιδοτήθηκαν ισόποσα. Ακόμα στην προκήρυξη της ΕΡΤ έχουμε γνώση αγγλικής γλώσσας που μπορεί να καλυφθεί γρήγορα με εξέταση Bulats. 

Αναλυτικά:
Β.2. ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Ως πρόσθετα προσόντα ορίζονται για όλες τις ειδικότητες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ ως πρόσθετο προσόν πρόσληψης ορίζεται η γνώση πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ σε βασικό επίπεδο, στα αντικείμενα:

α) Επεξεργασία κειμένου
β) Υπολογιστικά φύλλα
γ) Βάσεις δεδομένων
δ) Παρουσιάσεις
ε) Υπηρεσίες δικτύου

Η γνώση ξένων γλωσσών καθώς και το επίπεδο γνώσης αυτών αποτελούν συν εκτιμώμενα προσόντα. Για την πιστοποίηση στην αγγλική γλώσσα το κέντρο SafePc Education προσφέρει μια οικονομική και ολοκληρωμένη πλατφόρμα εξέτασης Bullats που πιστοποιεί και παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για τον υποψήφιο.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο SafePc Education ως το κατ’ εξοχήν ειδικευμένο κέντρο Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής για Ενήλικες Δυτικής Αττικής, παρέχει άμεσες και οικονομικές λύσεις στις επείγουσες ανάγκες των υποψηφίων ΑΣΕΠ, των Δημοσίων Υπαλλήλων και όχι μόνο.

Στα πλαίσια των αναγκών αυτών και σε συνάρτηση με την προκήρυξη που αναμένεται για τη Νέα ΕΡΤ το SafePc Education, δημιούργησε ταχύρρυθμα τμήματα ενήλικων ατόμων που δεν έχουν και συνεπώς χρειάζεται να αποκτήσουν πιστοποίηση και στις πέντε (5) ενότητες ECDL για τη Νέα ΕΡΤ, ειδικά διαρρυθμισμένα και δομημένα έτσι ώστε να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι και να μάθουν  με άνεση-ευκολία μέσα στο χρονικό διάστημα που τους δίνεται και τις πέντε απαιτούμενες ενότητες ECDL / ICBU / ICT /ACTA.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter