Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Καλοκαιρινά μαθήματα Πληροφορικής Μελέτης


 Αγαπητοί Γονείς,

Το κέντρο μελέτης και πληροφορικής  καλεί όλους τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου να συμμετέχουν στο Summer School 2012.  
Το φετινό καλοκαίρι προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στο δικό σας καλοκαιρινό πρόγραμμα, προσφέροντας  δημιουργικά προγράμματα γεμάτα γνώση, διασκέδαση και χαλάρωση! 

Το ολοήμερο πρωτοποριακό πρόγραμμα   διάρκειας 4 εβδομάδων, καλύπτει τις καλοκαιρινές ανάγκες της οικογένειας, αφού δίνει τη δυνατότητα για 2ωρη έως και 8ωρη  καθημερινή δημιουργική απασχόληση. 
Τα προγράμματα μπορούν να συνδυαστούν και οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν από 1 έως 4 εβδομάδες.

Μελέτη
Τα παιδιά προχωράνε μπροστά!!!
Μελέτη της ύλης της επόμενης χρονιάς
Δευτέρα-Παρασκευή για Δημοτικό-Γυμνάσιο
(διάρκεια 2 ώρες/ημέρα)
Τα παιδιά κάνουν επανάληψη στη σχολική ύλη, με τη χρήση ευχάριστου έντυπου και ψηφιακού υλικού, ώστε να σιγουρέψουν τις γνώσεις τους και να γίνει πιο εύκολη η μετάβαση στην επόμενη χρονιά! Οι μαθητές της Μελέτης συνεχίζουν και φέτος με προνομιακή τιμή.
           
SafePC Education Camp
Μελέτη και Πληροφορική: 
Δευτέρα-Παρασκευή (διάρκεια 5 ώρες/ημέρα) 
Δίνει τη δυνατότητα 5ωρης καθημερινής δημιουργικής απασχόλησης με επιπλέον δυνατότητα προσέλευσης του παιδιού στο Εκπαιδευτικό Κέντρο 1 ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος και αναχώρησης 1 ώρα μετά.
Δίνουμε την ευκαιρία στους μαθητές του Δημοτικού και Γυμνασίου για δημιουργικές «διακοπές» με εκπαιδευτικό περιεχόμενο!


Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι 31/05/2012
Έναρξη προγράμματος 18/06/2012-Λήξη προγράμματος 13/07/2012
Επικοινωνήστε με τη γραμματεία και ενημερωθείτε για το ακριβές πρόγραμμα.Για περισσότερες πληροφορίες  εδώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter