Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

H Ομάδα του Πρωταθλήματος από το SafePC

Πρώτη θέση στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο EXCEL 2012

Πρωτιά και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Excel στην κατηγορία φοιτητές . Ο Γιάννης Τσιλιβαράκος  παραδίδει τα σκήπτρα στον  Μιχάλη Κόσσυβα ο οποίος θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Las Vegas.

         Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Microsoft στο Word και το Excel το Σάββατο, 28 Απριλίου 2012. Μετά τους κατά τόπους ημιτελικούς, οι 100 καλύτεροι βρέθηκαν στα γραφεία της Microsoft για να συναγωνιστούν για την πρώτη θέση μαθητών και φοιτητών με στόχο να μας εκπροσωπήσουν στο μεγάλο τελικό στο Las Vegas.
Ομάδες κατέφτασαν από όλη την Ελλάδα και σίγουρα η Σπάρτη και τα Τρίκαλα έκαναν εντύπωση με τις ομάδες τους.

Του χρόνου θα λέμε: 
Ταξίδι στην Αμερική με 65€ από SafePCEducation

Όλη η φετινή μας ομάδα είναι άξια συγχαρητηρίων
H καλύτερη εκπροσώπηση με δύο "1000" μέχρι την επόμενη... 

H ομάδα μας:
Κορίνα Περιστέρα Ηλικία:  12
Η πιο μικρή μας συμμετοχή! Πάει Έκτη δημοτικού, έδωσε για το πρώτο της πτυχίο φέτος και τα πήγε περίφημα με βαθμό 967 πήρε άξια την πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Την περιμένουμε του χρόνου

Δημήτρης Ντάρας Ηλικία 13
Εδώ και χρόνια μαθητής της σχολής μας. Αγαπάει τους υπολογιστές όσο λίγοι. Διαγωνίστηκε για πρώτη φορά κι μάλιστα στο δυσκολότερο Excel. Προπονήθηκε μαζί με τον Πρωταθλητή και στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους που δεν κατάφερε να διακριθεί περισσότερο στον τελικό. Με συνέπια, σοβαρότητα και διάθεση για διάκριση μεγαλύτερη της ηλικίας του το μόνο που του έλειψε από τον Δημήτρη ήταν η εμπειρία! Προβλέπουμε να ταξιδεύει στην Αμερική μια από τις επόμενες χρονιές!! Να χαίρεσαι όλες τις προσπάθειες Δημήτρη!

Θεοδώρα Αλάτη 16  – Άγγελος Παγάνης 16
Και οι δύο για πρώτη  χρονιά μαζί μας. Κατάφεραν να διακριθούν αμέσως
και έζησαν την εμπειρία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με μεγάλο ζήλο. Ο Άγγελος μάλιστα κατάφερε να αριστέψει και να προκριθεί με 1000 στον τελικό του WORD και να γράψει 1000. Έχασε λόγω χρόνου τη διάκριση. Και οι δύο ήρθαν οικογενειακός στη Microsoft  μαζί με τα μικρά τους αδέλφια που έζησαν την εμπειρία.

Άννα Ντούκα
Φοιτήτρια. Ήρθε στο χώρο μας για την απόκτηση  πτυχίου να αναγνωρίσει τις βασικές γνώσεις της λίγο πριν την καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού . Μόλις διαπιστώσαμε την μεγάλη διάθεση της για μάθηση και εξέλιξη την «τρέξαμε» για να προλάβει τη συμμετοχή. Τα κατάφερε πολύ καλά ξεπερνώντας άλλους μαθητές που προετοιμάζονταν περισσότερο χρόνο. Η μαθήτρια μας με την μικρότερη προετοιμασία. Μπράβο Άννα

Αλέξανδρος Χιονίδης
Από μικρός στο κέντρο μας όπως ο Δημήτριος Ντάρας. Μάλιστα συνεχίζει να κάνει μαθήματα μαζί μας στο Περιστέρι παρότι η οικογένεια του έχει μετακομίσει στο Μαρούσι!! (και στη Σαλαμίνα για μια χρονιά!). Έμπειρος χρήστης που στην πρώτη του προσπάθεια στο διαγωνισμό κυνήγησε τη διάκριση, είχε έναν από τους πιο γρήγορους χρόνους αλλά ένα λάθος του στέρησε τη διάκριση στο WORD . Του χρόνου ξανά εδώ Αλέξανδρε!

Μιχάλης Κόσσυβας
Ο Πρωταθλητής μας!!
Ξεκίνησε στη σχολή μας την περσινή χρονιά ακoλουθώντας τα χνάρια του μικρότερου αδελφού του Αλέξανδρου. Συμμετείχε και πέρσι στο πρωτάθλημα παίρνοντας  την εμπειρία. Φέτος ήρθε να κυνηγήσει την πρωτιά. Δεν κατάφερε να αριστεύσει στους προκριματικούς όμως ο βαθμός του τον έφερε στον τελικό. Κατάφερε να «διαβάσει» καλά τα  λάθη που έκανε και να προετοιμαστεί για τη «μάχη». Ασχολήθηκε με την ανάλυση οθόνης και την ταχύτητα ποντικιού για να βελτιώσει τους χρόνους του! Τέλος κατάφερε να είναι ψύχραιμος την ώρα της εξέτασης και να παραλείψει ερώτηση που δεν ήταν σίγουρος για το τέλος!!! (δεν το κάνεις εύκολα υπό πίεση χρόνου - μπορεί να κοστίσει το ταξίδι…)

Εύγε!

Περισσότερα τις επόμενες μέρες από τον Μιχάλη καθώς θα του πάρουμε μια προσωπική συνέντευξη.

2 σχόλια:

Website counter