Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office

Φωτογραφίες και αποτελέσματα του Διαγωνισμού εδώ

10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office

O φετινός διαγωνισμός θα γίνει στις 7 Μαΐου στις ενότητες του Word και του Excel. Ο τελικός του διαγωνισμού διεξάγεται στο Μαρούσι στους χώρους της Microsoft Hellas και όπως κάθε χρόνο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην μαθητική κατηγορία. Οποιος φοιτητής ή μαθητης θέλει περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με την γραμματεία της σχολής. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση από τη σελίδα της infotest:
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 10ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Microsoft Office, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Infotest και οι νικητές θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office, που τελεί υπό την αιγίδα της Certiport.
Η διοργάνωση αυτή, είναι η σπουδαιότερη στον τομέα των γνώσεων και της χρήσης υπολογιστών, με τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια να ανεβαίνει συνεχώς στο παγκόσμιο στερέωμα, έχοντας σημαντικές διακρίσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Microsoft Office.



Θα δοθεί η δυνατότητα στους Εθνικούς μας Αντιπροσώπους να ανταγωνιστούν τους καλύτερους σε όλο τον κόσμο. Στον περσινό Παγκόσμιο Διαγωνισμό, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, 16 χρονών, από τη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε την δεύτερη θέση παγκοσμίως στο Microsoft Word!


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microso
ft Office μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και φοιτητές (13 έως 22 χρονών), οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν τις γνώσεις τους στο Microsoft Office 2007 και συγκεκριμένα στις εφαρμογές Word και Excel.
Οι συμμετέχοντες που θα σημειώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες στον Πανελλήνιο Τελικό θα ταξιδέψουν και θα μείνουν δωρεάν στο San Diego των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προκειμένου να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Τελικό της διοργάνωσης και να ανταγωνιστούν τους αντίστοιχους νικητές άλλων 128 χωρών από όλο τον κόσμο.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για όλους τους μαθητές και όλους τους φοιτητές της χώρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office είναι ελεύθερη. Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ τους εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις επιδόσεις τους!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η συμμετοχή της Ελλάδας στον Παγκόσμιο Τελικό είναι δεδομένη!
Μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό, πατώντας εδώ
Δήλωσε συμμετοχή και απευθύνσου σε ένα Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Infotest, πατώντας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter