Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Facebook για επαγγελματίες

Το Facebook έχει λίγα χρόνια ζωής όμως έχει καταφέρει  να προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες που μάλιστα το χρησιμοποιούν πάνω από μια ώρα την ημέρα. Να αναφέρω εδώ ότι ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών παίζουν μόνο παιχνίδια (πολλές ώρες).  To Facebook κατάφερε να βγάλει «κακό όνομα» λόγω της ευκολίας προώθησης προσωπικών πληροφοριών – φωτογραφιών. Πολύς κόσμος θεωρεί ότι τα προσωπικά στοιχεία δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο δίκτυο με τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Έτσι κάποιοι δεν φτιάχνουν λογαριασμό στο Facebook για να μην δώσουν προσωπικές πληροφορίες.

Κάποιος όμως μπορεί να φτιάξει λογαριασμό στο Facebook χωρίς να δώσει προσωπικά στοιχεία, μπορεί επίσης να φτιάξει έναν εταιρικό λογαριασμό με στοιχεία της επιχείρησης του που θέλει να διαφημίσει.

Αυτό από μόνο του δίνει την δυνατότητα σε επαγγελματίες να χρησιμοποιήσουν το Facebook για να προσελκύσουν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων στα προϊόντα τους (πχ μόνο γυναίκες από 20 έως 30) από την Αθήνα . Το Facebook έχει χωρισμένους τους χρήστες ανά ηλικία, επάγγελμα και περιοχή. Άρα μια διαφημιστική καμπάνια στο Facebook μπορεί να είναι στοχευμένη και να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από μια διαφήμιση στο Google. Τέλος ένας επαγγελματικός λογαριασμός στο Facebook μπορεί να συντηρήσει πελάτες καθώς ένας απλός χρήστης μπορεί εύκολα να ανεβάζει πληροφορίες και να λύνει απορίες υποψήφιων πελατών μέσω Facebook  κάτι που είναι πιο δύσκολο όταν έχουμε μια τυπική ιστοσελίδα.


Μάθετε άμεσα:
  1. Πώς να φτιάξετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Facebook
  2. Πώς να κάνετε διαφήμιση στο Facebook
  3. Πώς να φτιάξετε την δική σας Facebook page που θα μπορεί να δει κάποιος και χωρίς να έχει λογαριασμό Facebook.
Δείτε στο SafePc προγράμματα Ίντερνετ Μάρκετινγκ
Τηλ: 210 5785645

-----------------------------------------------


Όλα τα σεμινάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter