Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Πόσο κάνουν τα μαθήματα ECDL και Microsoft Office Specialist | Στο Περιστέρι Μετρό Αγ. Αντώνιος - Αθήνα

Αν δεν γνωρίζετε το μεμονωμένο κόστος των εξετάσεων πατήστε εδώ πρώταΚόστος εξετάσεων ECDL MOS IC3

Πάντα είναι δύσκολο να κάνεις εκτίμηση χωρίς να έχεις δει τις ειδικές ανάγκες του μαθητή. Σίγουρα η πρώτη πρόταση είναι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ώστε κάποιος υπεύθυνος να σας αξιολογήσει και να σας κάνει μια προσφορά με βάση τις δικές σας προσωπικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες.
* Δωρεάν βίντεο για το μάθημα στηλοθετών του ECDL

Για τους πελάτες που θέλουν να έχουν μια αίσθηση κόστους πριν πάρουν το σχετικό τηλέφωνο ή πριν επισκεφτούν ένα εκπαιδευτικό κέντρο:

WORD EXCEL INTERNET από 150€

WORD EXCEL INTERNET Windows από 200€
WORD EXCEL INTERNET POWER POINT ACCESS από 350€

Το κόστος εκπαίδευσης σε ένα κέντρο διαμορφώνεται από το αν τα μαθήματα θα γίνουν σε μορφή ιδιαιτέρου ή σε τμήμα πολλών ατόμων. Στο χώρο μας σε μια αίθουσα κάνουν μάθημα μέχρι 8 άτομα.


Το μάθημα μπορεί να γίνει με μορφή
  1. e-learning
  2. e-learning + καθηγητής (blended learning)
  3. καθηγητής μόνο (κλασικό μάθημα - το πιο ποιοτικό και μοναδική επιλογή για τους αρχάριους)
Το κόστος για elearning είναι το μικρότερο από όλα αφού δεν υπάρχει το κόστος του καθηγητή και ξεκινάει από 50€/ενότητα (άρα για την ελάχιστη απαίτηση του δημοσίου ECDL τρεις ενότητες Word, Excel, Internet έχουμε κόστος 150€ για τα μαθήματα + κόστος εξετάσεων)Το κόστος για μαθήματα ECDL σε τμήμα εξαρτάται από τις βασικές αρχικές γνώσεις του μαθητή μια που στις μέρες μας το μεγαλύτερο μέρος των μαθητών έχει επαφή με τον υπολογιστή  (πχ. εσείς που διαβάζετε αυτό το Blog έχετε γνώσεις που θα πρέπει να αξιολογήσουμε πριν σας βάλουμε σε τμήμα).

Tip :Ο τρόπος αξιολόγησης γίνεται στο χώρο μας με τεστ αξιολόγησης που δεν τρομάζουν τον υποψήφιο  μαθητή και επιτρέπουν γρήγορα στον υπεύθυνο να αντιληφθεί το επίπεδο γνώσεων σε σχέση με την εξεταστική ύλη.

Tip: Ένας αρχάριος μαθητής πρέπει να αποκτήσει εργατοώρες στον υπολογιστή και αυτό δεν μπορούμε να το «κλέψουμε».  Έτσι η πρόταση για έναν αρχάριο είναι να μην βιαστεί να κάνει τα μαθήματα σε γρήγορο χρόνο.

Προτείνουμε στον αρχάριο να κάνει μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα από δύο ώρες ώστε να έχει χρόνο ενδιάμεσα να κάνει και πρακτική εξάσκηση με στόχο στο τέλος του πρώτου μήνα να πάρει το πτυχίο του Word και στη συνέχεια το Excel & Internet. Αυτό έχει κόστος που ξεκινάει από 300€

Tip: Ο αρχάριος μαθητής θα πρέπει να ξοδέψει και λίγο χρόνο με τα Windows

Tip:Μάθε καλά τι έχει αναγνωρίσει ο ΟΕΕΚ  http://www.oeek.gr/ και αποφάσισε ποια έκδοση του Office θέλεις να δώσεις

Tip: Το Εξεταστικό κέντρο σου είναι καλό να έχει την δυνατότητα για όλες τις εξετάσεις.
MS Office 2002–2003 -2007-2010


Αν θέλεις όλο το ECDL Core να φτάσεις δηλαδή μέχρι και την Access ή το ECDL Expert πρέπει σίγουρα να επικοινωνήσεις με ένα κέντρο για περισσότερες πληροφορίες
(Περιστέρι 210 5785645 Δίπλα στο Μετρό Αγ. Αντώνιος)* Δωρεάν βίντεο για το μάθημα στηλοθετών του ECDL
Μαθήματα ECDL MOS Expert
Κόστος εξετάσεων ECDL MOS IC3
Bussiness Office
Τα κουμπία του office 2003 σε 2007
Business OfficeΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter