Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Εξετάσεις Πληροφορικής με στόχο την αναγνώριση του Ελληνικού Δημοσίου

Εξετάσεις Πληροφορικής με στόχο την αναγνώριση του Ελληνικού Δημοσίου

Αν ετοιμάζεστε να δώσετε εξετάσεις για να έχετε τα απαραίτητα  "χαρτιά" για εισαγωγή στο Ελληνικό δημόσιο ή κάτι αντίστοιχο διαβάστε τι πρέπει να ξέρετε:

Οι Βασικές εφαρμογές προς εξέταση είναι πέντε

Ms Word 
Ms Excel 
Internet - Ms Outlook 
Ms Power Point
Ms Access

Ανάλογα με την πιστοποίηση που θα διαλέξετε ECDL MOS ACTA IC3 ή άλλη μπορεί να χρειαστεί να δώσετε και Windows και Βασικές Έννοιες (Τα μέρη του Υπολογιστή κλπ).

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μαθήματα για να δώσετε εξετάσεις.
Οι εξετάσεις έχουν συγκεκριμένο κόστος και μπορείτε να το δείτε εδώ.Ο εξετάσεις γίνονται και σε Office 2003 και Office 2007 αλλά και σε Office 2010
Είναι σημαντικό να σας εξηγήσει κάποιος με εμπειρία εξετάσεων ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κάθε εξέτασης με βάση τις δικές σας γνώσεις. Αυτό θα σας οδηγήσει σε κάποιο Placement Τεστ και ίσως σε κάποια μορφή μαθημάτων(e-learning ή ιδιαίτερο ή τμήμα ).   
Είναι σημαντικό πριν δώσετε μια εξέταση να έχετε κάνει ένα επαγγελματικό τεστ για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Αυτό συνήθως σε μια σχολή δεν έχει κόστος για μια φόρα και μπορεί να σας γλιτώσει και χρόνο και χρήματα.  

Στη σχολή μας στον Αγ. Αντώνη στο Περιστέρι (δίπλα στο Μετρό) είναι δωρεάν για 2 ώρες και μπορείτε να έρθετε να κάνετε τη δοκιμή σας ακόμα και αν δεν δώσετε εξετάσεις στο χώρο μας. 
Τηλ 210 5785645 Νίκος ΣαμπατάςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter