Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office 2015


14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft OfficeΓια Μαθητές και Φοιτητές


Το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα της Microsoft για Word και Excel έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μαθητές συμμετέχουν στους κατά τόπους διαγωνισμούς με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό που όπως κάθε χρόνο θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι. Οι νικητές που θα προκύψουν θα ταξιδέψουν στο TEXAS των Η.Π.Α. για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με τους νικητές από τις άλλες 87 χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στο Excel τo 2012 με τον Μιχάλη Κόσσυβα και το 2013 με την Δήμητρα Μαρή αλλά και το 2014 με τον Αποστόλη Ρούσσο, έχουμε αποκτήσει την εμπειρία της τελικής φάσης του διαγωνισμού και θα προετοιμάσουμε τους μαθητές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τον νικητή αν είναι από την ομάδα μας για τον παγκόσμιο τίτλο.Δείτε το σχετικό βίντεο και τους όρους συμμετοχής...


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office διοργανώνεται στην Ελλάδα από την Infotest, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο διοργανωτή Certiport, και εξετάζει δεξιότητες μαθητών και φοιτητών στο Microsoft Office και συγκεκριμένα στις εφαρμογές Word και Excel.
Μπορούν να συμμετέχουν οι Μαθητές και Φοιτητές γεννηθέντες από 16/6/92 έως 15/6/02
Περισσότερες πληροφορίες στο SafePC Education

Δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα καταφέρεις; Μόνο θετικές εμπειρίες αποκτούμε από τη συμμετοχή σε τέτοιους διαγωνισμούς. Για τους μαθητές η συμμετοχή και η επίσκεψη στους χώρους της Microsoft είναι από μόνη της ένα κίνητρο. Για τους φοιτητές η προσθήκη στο βιογραφικό της συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι το κάτι παραπάνω που χρειάζονται για την αγορά εργασίας.
Ενημερωθείτε - δηλώστε συμμετοχή.


Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 5785645.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter