Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Online Μαθήματα με χρήση Skype και άλλων εργαλείων

Το SafePC Education σας εκπαιδεύει όπου και αν βρίσκεστε! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Ίντερνετ ακουστικά και μικρόφωνο. Με μέσα όπως το Skype ένα δωρεάν πρόγραμμα επικοινωνίας μπορούμε να επιτύχουμε την εκπαίδευση σας ακόμα και από το πιο απομακρυσμένο σημείο.
Τα online μαθήματα είναι μια εξέλιξη της εκπαίδευσης που βοηθά τους μαθητές που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία να μπούνε στην «αίθουσά» μας. Η εξέλιξη του ίντερνετ έχει δώσει την δυνατότητα να μιλάμε να γράφουμε να μοιραζόμαστε εικόνες, αρχεία και βίντεο με πολύ εύκολους και οικονομικούς τρόπους. 
Τα Online μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, ακόμα και χρήστες με μικρή γνώση και χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.


Το SafePc Education έρχεται κοντά σας με μια σειρά μαθημάτων που καλύπτουν όλες της βασικές ανάγκες χρήσης που εδώ και 10 χρόνια εκπαιδεύουμε στους χώρους μας στο Περιστέρι:

MS Office EXPERT
Web Design
Ίντερνετ Μάρκετινγκ
Άλλες Εφαρμογές
Word
Excel
Internet 
Power Point
Access
Dreamweaver
Joomla
Flash
Photoshop
Fireworks
Blogger-WordPress
SEO - SMO
AD WORDS
FACEBOOK ADS
ANALYTICS
EMAIL MARKETING
AutoCAD 2D/3D
SPSS


Μέσα από τα Online μαθήματα μπορείτε να προετοιμαστείτε για εξετάσεις. Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν στους χώρους μας ή σε κάποιο εξεταστικό κέντρο της περιοχής σας.
Το SafePc Education εκτός από τα online μαθήματα σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε και σε άλλα σεμινάρια και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο μας ή σε κεντρικά σημεία της Αθήνας με μικρό κόστος ή δωρεάν όπως το σεμινάριο δημιουργίας βιογραφικού.

Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν πρώτου μαθήματος ώστε να μπορεί ο μαθητής να διαπιστώσει την ποιότητα της εκπαίδευσης και αν του ταιριάζει ο τρόπος αυτός εκμάθησης.
Κάντε το δοκιμάστικό μάθημα τώρα.

O τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με Paypal ή την κάρτα σας, με τραπεζική κατάθεση, ή ακομά και με επίσκεψη στον χώρο μας.
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter