Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Εγκαίνια της δωρεάν έκδοσης των Office Web Apps

Ύστερα από μια μακρά περίοδο δοκιμών με επιλεγμένους χρήστες, η Microsoft άνοιξε τις πύλες στη νέα δωρεάν υπηρεσία Office Web Apps. Όπως φανερώνει η ονομασία, η Microsoft μεταφέρει τη γνωστή σουίτα εφαρμογών της στο Διαδίκτυο προκειμένου να ανταγωνιστεί κυρίως τη Google και την υπηρεσία Google Docs.


Μέσα από το office.live.com οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, επεξεργαστούν και να μοιραστούν έγγραφα του Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote μέσα από τον web browser τους. Συγκεκριμένα υποστηρίζονται οι πιο γνωστοί browsers της αγοράς όπως ο Internet Explorer, Firefox, Chrome και Safari.
Τα έγγραφα αποθηκεύονται στην υπηρεσία SkyDrive και μπορείτε να τα εμφανίσετε ακόμα και από browsers «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων όπως ο Interner Explorer των Windows Mobile, Safari για iPhone/iPod Touch, Nokia S60, Opera Mobile 8.65, BlackBerry 4.x και άνω. Για την ώρα δεν υποστηρίζεται η επεξεργασία των εγγράφων σας μέσα από browser κινητού τηλεφώνου κάτι που θα προστεθεί μελλοντικά.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις 15 Ιουνίου όταν και θα κυκλοφορήσει επίσημα το νέο Office 2010 το οποίο θα συνεργάζεται όχι μόνο με τα Office Web Apps αλλά και με το νέο Hotmail το οποίο θα εγκαινιαστεί την ίδια ημέρα.

Πηγή Insomnia.gr

1 σχόλιο:

  1. Δείτε και το blog της φημισμένης ομάδας ic3 του

    Technokids Technoplus Αγιας Παρασκευής

    http://technoagiaparaskevi.blogspot.com


    http://technoagiaparaskevi-english.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Website counter