Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΑ TECHNOKIDS ΠΑΝΕ ΓΙΑ «ΝΕΡΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ»!


Εμείς στα Technokids φεύγουμε για μια TECHNO-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Κανόε Καγιάκ Σλάλομ. Λίγο πριν την έναρξη των Techno-Camp, μαζί με τους εκπαιδευτές μας, πάμε στο Kayak River Festival και λαμβάνουμε μέρος σε δραστηριότητες που αφορούν το νερό και το Ολυμπιακό Άθλημα του Kayak! Εκεί, θα γνωριστούμε και με άλλα παιδιά των Technokids της Αττικής, θα αγαπήσουμε το νερό, το πιο πολύτιμο αγαθό της φύσης, θα συναγωνιστούμε μέσα από το ομαδικό παιχνίδι και θα αποκτήσουμε καινούριες γνώσεις παίζοντας!





Θα χωριστούμε σε ομάδες και τα παιχνίδια θα είναι για μικρούς και μεγάλους!
«Νεροπαιχνιδίσματα»
· Κυνηγι Χαμενου Θησαυρου: εξερευνώντας την Ολυμπιακή πίστα του Κανόε Καγιάκ Σλάλομ, θα βρούμε τα μυστικά σημάδια που θα μας οδηγήσουν στο Χαμένο Techno- Θησαυρό.
· Ομαδικά Παιχνίδια: όλη η ομάδα μας θα ενώσει τις δυνάμεις της ώστε με ταχύτητα και δεξιοτεχνία, να αντιμετωπίσει μοναδικές προκλήσεις με θέμα το καγιάκ μέσα κι έξω από το νερό.
· Περιπέτεια στη λίμνη: αφού μάθουμε στη στεριά πως να κάνουμε κουπί σε διθέσια φουσκωτά, θα μπούμε στο νερό για να κάνουμε μια απολαυστική βόλτα στη λίμνη της πίστας.
SIT-ON-TOP KAYAK
Μετά από ένα σύντομο μάθημα στην όχθη, θα μπούμε στη λίμνη της ολυμπιακής εγκατάστασης με καγιάκ sit-on-top για να μάθουμε τις βασικές τεχνικές πορείας του σκάφους. Με τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες και με την συνοδεία εκπαιδευτών θα απολαύσουμε μια βόλτα στη λίμνη.
Η δραστηριότητα αυτή θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές καγιάκ και αθλητές κάνοε-καγιάκ σλάλομ.
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
Θα ξεναγηθούμε στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Κάνοε Καγιάκ Σλάλομ, θα την παρακολουθήσουμε σε πλήρη λειτουργία, και θα μάθουμε τα πάντα για το συναρπαστικό αυτό άθλημα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή video για το άθλημα και την εγκατάσταση, παρουσίαση του εξοπλισμού των αθλητών, ξενάγηση στους χώρους της εγκατάστασης, παιχνίδι προσομοίωσης αγώνα.
Επιπλέον, θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πραγματικούς αγώνες Κανόε Καγιάκ που θα πραγματοποιούνται τη μέρα εκείνη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, στα πλαίσια της διοργάνωσης Kayak River Festival. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα μάθουν όλοι πόσο όμορφες εμπειρίες αποκτάμε στα Technokids κάθε εποχή του χρόνου! Όλοι μαζί θα ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter