Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Διαγωνισμός Ρομποτικής

Θέλεις να λάβεις μέρος? Μπορείς!


H Ελλάδα έγινε δεκτή ως μέλος στον παγκόσμιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής WRO www.wroboto.org . Η Διερευνητική Μάθηση A.E. ορίστηκε ως αντιπρόσωπος του W.R.O. στην Ελλάδα.
O WRO (World Robotics Olympiad) είναι ένας παγκόσμιος μαθητικός διαγωνισμός, εκπαιδευτικής ρομποτικής και τεχνολογίας, με συμμετοχή χιλιάδων μαθητών κυρίως, αλλά και φοιτητών από όλες τις χώρες του κόσμου. Τα κράτη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παγκόσμια ολυμπιάδα ρομποτικής πρέπει να οργανώσουν πρώτα έναν αντίστοιχο εγχώριο διαγωνισμό .Οι νικήτριες ομάδες του διαγωνισμού αυτού (μπορεί να είναι και περισσότερες από μία – εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των συμμετοχών ) έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στον WRO.

Λίγα λόγια για τη δομή και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού .
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να κατασκευάσουν και να προγραμματίσουν ένα ρομπότ που θα πρέπει να φέρει εις πέρας μια συγκεκριμένη αποστολή
Θα υπάρχουν διαφορετικές αποστολές για τα διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ. Τα ηλικιακά γκρουπ μπορείτε να τα δείτε στο έγγραφο των γενικών κανονισμών του διαγωνισμού στο οποίο σας έχουμε αποστείλει μαζί με αυτή την επιστολή.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 2-5-2009 οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα λάβουν σχετική ενημέρωση.




Το έξυπνο



Το καλό!!



ο καλος κατασκευαστης



Ακολούθησε τη γραμμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter