Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Σχολική Μελέτη Δημοτικού Γυμνασίου

Στα πλαίσια των εξελίξεων και των αναγκών στην εκπαίδευση των παιδιών, το κέντρο μας έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει καθημερινά τη μελέτη τους στα μαθήματα του σχολείου. Ο συνηθέστερος ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια ενός μαθητή είναι η ανεπαρκής και αποσπασματική μελέτη στο σπίτι. Οι γονείς, ιδίως οι εργαζόμενοι, επιθυμούν αλλά δεν έχουν το χρόνο ή τις γνώσεις να βοηθήσουν.

Στο Κέντρο Σχολικής Μελέτης οι μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου:
 • Προετοιμάζονται στα μαθήματα της επόμενης ημέρας με την καθοδήγηση ειδικευμένου προσωπικού.
 • Αξιοποιούν σωστά το χρόνο τους, γιατί μελετούν απερίσπαστα, συστηματικά και αποδοτικά.
 • Απαλλάσσονται από το άγχος των διαγωνισμάτων και των εξετάσεων μέσω της έγκαιρης μελέτης κι επανάληψης.
 • Μαθαίνουν να μελετούν μόνοι τους, να στηρίζονται στις δυνάμεις τους και να αναπτύσσουν κριτικό τρόπο σκέψης και έκφρασης.
 • Χρησιμοποιούν Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για να εμπεδώσουν τα γλωσσικά και πρακτικά προβλήματα σε κάθε μάθημα του σχολείου.
 • Ακόμα γίνεται καθημερινή ενημέρωση του γονέα, αναλυτική έκθεση απόδοσης του μαθητή (και σε ηλεκτρονική μορφή) και υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες


  Ξεκινήστε σήμερα !!!


  Μελέτη για Δημοτικό και για Γυμνάσιο

  Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά 2:30 με 6:30 . Η σχολική μελέτη δεν σταματά τις ημέρες που τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω απεργίας, εκδρομής ή κατάληψης με αποτέλεσμα να υπάρχει χρόνος για να καλύψουμε και κενά προηγούμενων χρόνων. Η καθημερινή σταθερή μελέτη βοηθά το παιδί να αποκτήσει συνέπεια και σύστημα στο διάβασμα του.

  ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ!!!

  Υπεύθυνη Εκπαίδευσης 
  Μαρία Λουκοπούλου

  Διεύθυνση: Βασ. Αλεξάνδρου 8
  Πόλη: Αθήνα, Περιστέρι
  Τηλέφωνο:             210-5785645 

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Website counter