Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Internet Marketing


Το σεμινάριο Internet Marketing 1 είναι η βάση για να μάθετε να βλέπετε το Ίντερνετ ως μέσο για να βγάλετε χρήματα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχετε κατανοήσει πως μπορούν να λειτουργούν εργαλεία όπως το Blogspot, το Word Press, το Google, το Facebook, το Twitter προς όφελος δικό σας και της επιχείρησης σας.






Τι θα μάθετε:

Μέσα από ένα πραγματικό παράδειγμα οι μαθητές του σεμιναρίου Internet Marketing1 επιλέγουν ένα προϊόν προς πώληση και φτιάχνουν μια ιστοσελίδα για να το παρουσιάσουν. Μαθαίνουν τα απαραίτητα βήματα ώστε η σελίδα τους να βρεθεί ψηλά στην αξιολόγηση του Google. Στη συνέχεια μαθαίνουν πώς να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του Facebook του twitter και άλλων εργαλείων για την προώθηση της ιστοσελίδας. Τέλος μαθαίνουν πώς να παρακολουθούν την επισκεψιμότητα της σελίδας τους και πώς να την επηρεάζουν θετικά.

Για να παρακολουθήσει κάποιος το σεμινάριο Εισαγωγή στο Internet Marketing 1 χρειάζεται να έχει βασική επαφή με υπολογιστή (βασική γνώση Ms office) καθώς το σεμινάριο δεν έχει καθόλου προγραμματισμό.

Το πρόγραμμα μαθημάτων Internet Marketing 1 απευθύνεται :

  • Σε εργαζόμενους που θέλουν να κατανοήσουν σύντομα και πρακτικά τον τρόπο διαφήμισης μέσω ιστοσελίδων
  • Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν από μόνες τους να δημιουργήσουν κίνηση για την επιχείρηση τους μέσο διαδικτύου
  • Σε εταιρείες που θέλουν να κατανοήσουν την επαγγελματική  λειτουργία των  Social Media όπως Facebook και Twitter για να μπορούν να καθοδηγήσουν σωστά τη διαφημιστική τους
  • Σε διαφημιστές που ξεκινούν τώρα την ενασχόλησή τους με το Internet μάρκετιγκ
  • Σε διαφημιστικές εταιρείες που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους
  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να διαφημιστούν στο Internet
  • Σε ιδιώτες που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες τους.
"Στήσε την δική σου επιχείρηση στο διαδίκτυο και πούλα προϊόντα σε όλο τον κόσμο! Μάθε πώς να βγάζεις χρήματα από το δίκτυο."


22 Νοεμβρίου 2011
Ημέρες: Τρίτη-Πέμπτη
Ώρες: 19:30- 21:30


Υπεύθυνος εκπαίδευσης
Σαμπατάς Νικόλαος
MSc in Advanced Robotics

Διεύθυνση: Βασ. Αλεξάνδρου 8
Πόλη: Αθήνα, Περιστέρι
Τηλέφωνο:   210-5785645
Άλλα σεμινάρια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter