Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Νέες προσλήψεις προσωπικού στο Μουσείο Ακρόπολης!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες θέσεις εργασίας στο Μουσείο Ακρόπολης



Το Μουσείο Ακρόπολης (ΝΠΔΔ), με έδρα στην Αθήνα (Διον. Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 11742), ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού ασφάλειας (ΔΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά πενήντα δύο (52) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών / παροδικών αναγκών του Μουσείου, έχοντας υπ' όψιν τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18- 45 ετών.

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
  1. Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. του Ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  2. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
  1. Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.
  2. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό έντυπο Α.Σ.Ε.Π ΣΟΧ.3 και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42, Αθήνα υπ' όψιν κ. Δήμητρας Λεμπέση (τηλ. επικοινωνίας: 210 9000900 - εσωτ. 419) μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αθηναίων, εφ' όσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Την αίτηση μπορούν να την προμηθευθούν οι ενδιαφερόμενοι:
  1. Στην υπηρεσία μας στην παραπάνω διεύθυνση,
  2. Στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων-Διαγωνισμών Φορέων-Εποχικού (ΣΟΧ),
  3. Στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr) από όπου, μέσω της διαδρομής Σύνδεσμοι-Ανεξάρτητες και άλλες αρχές-ΑΣΕΠ, θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (βλ. παραπάνω). Μετά την κατάθεση των αιτήσεων θα γίνει η επεξεργασία τους βάσει των κριτηρίων του νόμου (όπως αναλυτικά αναφέρονται στα Παραρτήματα της ανακοίνωσης) και θα αναρτηθούν πίνακες το αργότερο μέσα σε 20 ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.
Πηγή: epixeiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter